Verkopen met Bos Makelaardij

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Persoonlijke aandacht met rendement

Een goede prijs bepalen, de juiste doelgroep bereiken en slim uitonderhandelen. Wij nemen u graag mee in het hele proces waarmee u uw woning zo gunstig mogelijk verkoopt. Snel, tegen een goede prijs en zonder stress.

Huizen verkopen en mensen hierbij helpen. Wij doen niets liever dan dat. Onze organisatie is dan ook volledig ingericht op persoonlijke service.

Scherp en realistisch

Wat komt er dan zoal kijken bij het verkopen van een woning? Essentieel is de start. Als specialist in Baarn en omstreken zetten wij uw woning scherp en kansrijk in de markt. In de meeste gevallen levert snelheid u aanzienlijk meer rendement op dan een hoge vraagprijs.

Altijd dichtbij

Natuurlijk komen ook zaken als stylingadvies, fotografie, promotie en bezichtigingen om de hoek kijken. Met als klap op de vuurpijl de onderhandelingen en tot slot de notariële afwikkeling. Wij regelen alles tot in de puntjes, uiteraard in overleg met u. Wij houden u van elke ontwikkeling op de hoogte. En heeft u vragen, dan zijn wij altijd dichtbij.

Wij doen waar Bos Makelaardij groot mee is geworden: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Samen maken we er een prettig én geslaagd proces van!

Heeft u verkoopplannen?

Laat u eens vrijblijvend informeren. Zo krijgt u een idee van uw kansen en onze aanpak.
Bel 035 54 15 141 of mail ons.

‘Bos Makelaardij is ook lekker actief op social media. Zo kwamen wij aan onze koper!’