Aankopen met Bos Makelaardij

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Mis geen kans en sta sterk!

Woningen in Baarn gaan snel van de hand. Komt uw mogelijke droomhuis in de verkoop? Met Bos Makelaardij als aankoopmakelaar weet u het als één van de eersten. En dankzij onze kennis van de plaatselijke markt staat u altijd sterk.

Zeker bij de aankoop van iets belangrijks als een woning, wilt u op de eerste rij zitten. Bos Makelaardij weet al welke woningen te koop komen net vóórdat deze op Funda verschijnen. Door deze snelheid mist u geen kans.

Kennis van lokale markt

De woningmarkt in Baarn en omstreken heeft bovendien geen enkel geheim voor ons. Bos Makelaardij kent elke buurt als geen ander; van elk type woning weten wij de marktwaarde. Hierdoor reageert u niet alleen snel, maar staat u ook nog eens sterk.

Strategisch onderhandelen

Als het daadwerkelijk aankomt op onderhandelen, heeft u aan Bos Makelaardij een geraffineerde bondgenoot. Met een juiste strategie én oog voor de actuele realiteit maakt u de meeste kans op het gewenste resultaat: uw ideale woning tegen de beste prijs en voorwaarden! Wij helpen u van de eerste bezichtiging tot het laatste notarisbezoek.

Persoonlijke zoekopdracht

Kom kennis maken, vertel ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek! No cure no pay, dus u betaalt pas als wij uw droomwoning ook echt hebben gevonden.

Laat u ontzorgen én houd de regie.

Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak 035 54 15 141 of mail ons.

‘Zonder Bos Makelaardij was deze woning aan onze neus voorbijgegaan’