Aankopen met Bos Makelaardij BOG

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Voor vestiging met perspectief

Baarn kent een buitengewoon gezond ondernemersklimaat. Maar welk kantoor- of bedrijfspand komt vrij? En is de prijs wel redelijk? Bos Makelaardij begeleidt u persoonlijk naar uw ideale onderkomen.

Het vinden en aankopen (of huren) van bedrijfsonroerendgoed vergt een heel andere benadering dan in de woningmarkt. Een goed netwerk is cruciaal en een mondelinge toezegging is bindend.

Alle opties in beeld

Ons makelaarskantoor is al jarenlang zeer actief in Baarn en omstreken. Vrijwel elk kantoor- en bedrijfspand is bij ons bekend, inclusief hun eigenaren en geschiedenis. En belangrijker nog: de mogelijkheden voor de toekomst!

Bestemmingsplan

De kansen voor u als ondernemer worden niet alleen bepaald door prijs en bouwtechnische staat, maar ook door de bestemming van het pand of perceel. Wij kennen de gemeentelijke visie, de plannen en de weg binnen het gemeentehuis. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Klankborden

Wilt u zich in Baarn vestigen, of binnen Baarn verplaatsen, kom dan eens klankborden met onze BOG-makelaar. Met onze kennis van het vak, de plaatselijke BOG-markt én de actuele ontwikkelingen komt u gegarandeerd verder.

Wist u dat wij ook bedrijfs- en woonruimten combineren en zelfs creëren?

Lees hier meer of neem contact op via 035 54 15 141.

‘Nooit gedacht dat deze toplocatie voor ons haalbaar zou zijn’