Op zoek naar een ruimere woning

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Ruimer wonen?

Bent u uit uw huidige woning gegroeid en is het tijd voor de volgende stap?
Het vinden van een nieuw huis kan veel vragen oproepen.
Wat zijn de mogelijkheden? Waar moet u beginnen? Hoe pakt u dit aan?

Bij Bos Makelaardij hebben we al veel mensen geholpen met deze zoektocht. Ons ervaren team staat klaar om ook u te begeleiden naar uw volgende droomhuis.

Wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met een van onze topmakelaars Hugo en Guus Vries. Dit verplicht u tot niets, maar geeft u wel meer duidelijkheid.
Bel ons op 035 541 51 41 of stuur ons een e-mail.
We kijken ernaar uit om u te helpen!

Ontdek uw droomhuis in het charmante Baarn met Bos Makelaardij

Welkom bij Bos Makelaardij, uw vertrouwde partner in de zoektocht naar het perfecte huis in Baarn. Met de jarenlange ervaring van onze topmakelaars Hugo en Guus Vries, bent u verzekerd van deskundig advies en een persoonlijke benadering.  
Baarn, een pittoreske gemeente in het hart van Nederland, staat bekend om zijn vorstelijke allure, prachtige bossen en dynamische woonomgeving. Of u nu zoekt naar een gezinswoning dichtbij de natuur of een stijlvol appartement nabij het centrum, Baarn biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden.

Waarom kiezen voor Baarn?

 • Natuurschoon:
  Gelegen nabij het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, biedt Baarn toegang tot uitgestrekte bossen, parken en rivier de Eem.
 • Bereikbaarheid:
  Baarn is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, met directe verbindingen naar grote steden zoals Amsterdam en Utrecht.
 • Lokale voorzieningen:
  Geniet van een rijk aanbod aan winkels, scholen, sportfaciliteiten en culturele activiteiten.

Waarom kiezen voor Bos Makelaardij en onze ervaren makelaars Hugo en Guus Vries?

 • Lokale expertise:
  Hugo en Guus Vries hebben jarenlange ervaring in de Baarnse vastgoedmarkt, waardoor zij u optimaal kunnen adviseren over de beste wijken en woningen die passen bij uw woonwensen. Dit advies geven wij eerlijk en oprecht.
 • Persoonlijke aanpak voor elke woonsituatie:
  Wij begrijpen dat de aankoop van een huis een belangrijke beslissing is. Daarom biedt ons hele Bos Team een persoonlijke en op maat gemaakte service.
 • Compleet aanbod:
  Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, een ruime gezinswoning, een luxe villa, of een levensbestendige woning: ons brede aanbod voldoet aan diverse woonbehoeften. Indien de woning niet bij ons kantoor in verkoop is, kunt u ons inschakelen als aankoopmakelaar.

Ontdek vandaag nog wat Baarn en Bos Makelaardij u te bieden hebben.
Bekijk hier voor ons actuele woningaanbod of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Uw droomhuis in Baarn wacht op u!