Verhuur en beheer vastgoed

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Wij de zorg, u het gemak

De verhuur van woon- of bedrijfsruimte gaat gepaard met onderhoud, administratie en communicatie. Wij kunnen u alle papieren én praktische rompslomp uit handen nemen. Voor uitstekend en zorgeloos beheer van uw onroerend goed!

Of u nu één winkelruimte verhuurt of tien appartementen: er komt altijd het nodige werk bij kijken. Met de huurovereenkomst bindt u zich zelfs aan verplichtingen en aansprakelijkheden. Met Bos Makelaardij weet u zeker dat u alles ordelijk en volgens de regels organiseert.

Van huur innen tot technisch beheren

Wij kunnen u zo veel ontzorgen als u zelf wilt: de huur innen en afdragen, huurverhogingen doorvoeren, jaarlijks indexeren, factureren. Daarnaast kunnen wij het eerste aanspreekpunt zijn voor huurders bij vragen of klachten.

De juiste huurders vinden

De vraag naar zowel (gestoffeerde) huurwoningen als huurbedrijfspanden in Baarn is groot. Wij krijgen veel zoekopdrachten. Hierdoor kunnen wij uitstekend voor u bemiddelen. Mail voor meer informatie.

WOZ-bezwaar

Ook de WOZ-waarde van uw verhuurde appartement of bedrijfspand kan stijgen. Soms zelfs te veel, met extra kosten voor u als gevolg. Om dat te voorkomen houden wij jaarlijks vinger aan de pols. En indien nodig tekenen wij bezwaar voor u aan.

Laat het ‘gedoe eromheen’ over aan de expert.

Bel 035 54 15 141 of mail en ontdek de voordelen.

‘Het kostte mij te veel tijd en energie. Blij dat ik daarvan verlost ben’