Baarn en omgeving

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Alles wat een mens gelukkig maakt

De schoonheid van een dorp. Centraal gelegen tussen steden als Amsterdam en Utrecht. En alle dagelijkse gemakken op loop- of fietsafstand van huis. Welkom in het mooie Baarn, de plaats die het beste biedt uit twee werelden.

Woningen in Baarn staan bijna nooit lang te koop. Daarvoor is wonen in Baarn eenvoudigweg te aantrekkelijk. In het gezellige centrum vindt u gevarieerde winkels en horeca. Hieromheen bevinden zich de fraaie, ruim opgezette woonwijken. En tot slot wordt Baarn omlijst door bossen, polders, Soester Duinen, heide en de rivier de Eem. Kortom, Baarn heeft alles wat een mens gelukkig kan maken.

Meer woning voor uw geld

Ook veel ouders verkiezen Baarn graag boven een grote stad. Omdat hun kinderen hier opgroeien in een rustige, veilige en groene omgeving, maar bovenal omdat zij hier veel meer woning krijgen voor hun geld. Wordt het een tweekamerappartement in Amsterdam of een tweekapper met zonnige tuin in Baarn? De meeste mensen weten het wel!

De Baarn-specialist

Als u meer wilt weten: wij vertellen u graag alles over deze prachtige gemeente. Bos Makelaardij is al meer dan veertig jaar dé specialist in wonen en ondernemen in Baarn. Vertel ons uw wensen en wij delen onze schat aan informatie, zodat ook u de beste keuze kunt maken.

Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak 035 54 15 141 of mail ons.