Verkopen met Bos Makelaardij BOG

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Haal eruit wat erin zit!

Het optimaal verkopen van bedrijfsonroerendgoed is een vak apart. Daarom hebben wij een ervaren, gecertificeerde bedrijfsmakelaar in ons midden. Hij focust zich op BOG, u plukt de vruchten.

Bedrijfsonroerendgoed doe je er niet ‘even naast’, zeker niet de verkoop ervan. Achter verkoop zit altijd een bepaalde urgentie. Aan ons de taak om zo snel mogelijk een koper te vinden. Oftewel: ons zakelijke netwerk aan te boren.

Lopend vuurtje

Wij onderhouden al decennialang een zeer breed netwerk. Zowel binnen als buiten Baarn hebben wij vele contacten en weten wij wat er speelt. Het nieuws van uw te koop (of te huur) staande pand kunnen wij doelgericht als een lopend vuurtje laten gaan.

Grootste kansen

Dankzij dit netwerk én de aanwezige deskundigheid vinden wij voor elk object de grootste verkoopkansen. Creativiteit is het sleutelwoord. Uw pand heeft wellicht meer mogelijkheden dan u denkt, waardoor het ineens interessant is voor een veel bredere doelgroep.

Alle verkoopkanalen

Misschien is een combinatie van appartementenverhuur en winkelruimte wel dé oplossing. Wij hebben veel ervaring met transformatie en ontwikkeling. Zo verkent u bij Bos Makelaardij de verrassendste mogelijkheden en benut u alle verkoopkanalen.

Bedrijfspand, kantoorunit, werkplaats of loods verkopen of verhuren?

Bel 035 54 15 141 of mail ons voor realistisch advies.

‘Bos Makelaardij kijkt verder dan de standaard mogelijkheden’