BOG transformatie & ontwikkeling

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Nieuwe woon- en/of bedrijfsruimten creëren

Is uw bedrijf toe aan een toplocatie? Zoekt u iets groters of juist kleiners? Wel eens overwogen om uw winkelpand deels te verbouwen tot appartement? Wij denken in kansen. En wij weten wat waar kan. Met een slimme oplossing helpen wij u aan meer rendement!

Een winkelpand dat half leeg staat vraagt om een nieuwe bestemming. Een bedrijf in een pand dat niet past schreeuwt om verhuizing. Als creatieve makelaars met diepgewortelde roots in Baarn en goede contacten bij de gemeente creëren wij succesvolle matches tussen ondernemers en onroerend goed.

Nieuwe bestemmingen

Als prijs, locatie, onderhoudsstaat of uitstraling niet optimaal zijn, kan het verkopen of verhuren van een bedrijfspand moeizamer verlopen dan gehoopt. Waarom blindstaren op dat ene plan? Denk breder, creëer bijvoorbeeld woonruimte! Wij helpen u graag nieuwe oplossingen ontdekken.

Unieke verhuismogelijkheden

Hetzelfde geldt voor ondernemers die willen verhuizen. Wij kennen het complete BOG-aanbod in Baarn en omstreken. We weten zelfs welke objecten binnenkort vrijkomen. En wij kennen de prijzen. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en u krijgt onverwachte mogelijkheden.

Ondersteuning van pand tot exploitatie

Zo zijn er altijd verhuis-, verbouw- of bestemmingsmogelijkheden. Ons team van specialisten denkt met u mee van pand tot bestemmingsplanprocedure, en van financiering tot terugverdienmodel. Wij kunnen zelfs de administratieve rompslomp rond de exploitatie voor u verzorgen!

Zoekt u een doorbraak voor meer rendement?

Bel 035 54 15 141 of mail en kom eens sparren!

‘De etage boven onze winkel wordt nu verhuurd als appartement’