Tolweg 10 Baarn

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl

Tolweg 10 Baarn

Omschrijving

Te huur: kantoorruimte op prachtige zichtlocatie bij de entree van Baarn.

Huurprijs: nader overeen te komen

De kantoorruimte betreft ca. 260 m² VVO en is gelegen op de 1e verdieping in het gerenoveerde kantoorpand gelegen op uitstekende zichtlocatie met 5 parkeerplaatsen.

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein de “Drie Eiken” en is omgeven door veel groen.
De “Drie eiken” is een gemengd bedrijventerrein in een groene omgeving en is direct langs de A1 (Amsterdam/Amersfoort) gelegen. Op 2 minuten loopafstand is een bushalte, vanwaar via frequente busverbindingen NS-station Baarn binnen 5 minuten te bereiken is. Het bedrijventerrein is voorzien van glasvezel en collectieve beveiliging. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gehuisvest waaronder: ANVR, Business Centrum Gooi, Nederlandse Politiebond en Van Wijnen bouwgroep.

Huidige indeling:
Entree, hal, bordestrap naar 1e verdieping: Hal, gang, gemeenschappelijk gebruik van toiletgroep en keuken, kantoorruimten van ca. 260 m² (inclusief opslag algemene ruimten).

Opleveringsniveau:
Het gehuurde kan worden opgeleverd in de huidige staat. Verhuurder is bereid om te investeren in een luxe opleveringsniveau, hiervoor wordt verwezen naar de Art Impressions. Afhankelijk van de staat van oplevering wordt de huurprijs vastgesteld.

Servicekosten
Er zal een voorschot bij de huurder in rekening worden gebracht voor: verbruik van gas, water, elektra, buitenonderhoud: tuin/parkeerplaats, glasbewassing a/d buitenzijde, schoonmaak algemene ruimten, OZB gebruikers gedeelte (voor zover de verhuurder hiervoor wordt aangeslagen), abonnement alarminstallatie/onderhoud aan alarminstallatie (indien van toepassing), onderhoud aan luchtbehandelingssysteem (airco/topkoeling) e.d. De verrekening van de werkelijke kosten en het betaalde voorschot zal jaarlijks plaatsvinden, o.b.v. het aantal gehuurde vierkante meters.

Parkeerplaatsen
Tot het gehuurde behoren 5 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Het bedrijfspand valt onder bestemmingsplan de “Drie Eiken” met als bestemming bedrijventerrein, functieaanduiding tot en met categorie 3.1.

Verhuurcondities
– Opleveringsniveau : in overleg
– Opleveringsdatum : in overleg
– Waarborgsom : 3 maanden huur te vermeerderen met 21% BTW
– Contract-/duur : ROZ model huurcontract (2015), huurtermijn in overleg
– Servicekosten : nader te bepalen. De daadwerkelijke kosten zullen op basis van het aantal gehuurde vierkante meters jaarlijks met het voorschotbedrag worden verrekend.

Verhuur onder voorbehoud van goedkeuring eigenaren

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
260 m²
Kantoorruimte verzamelgebouwen
Kantine, pantry keuken, receptie, sanitair
Kantoorruimte units vanaf
44 m²

Energie

Energielabel
C
Bekijk alle kenmerken