Hermesweg 2 B5 Baarn

035-5415141
info@bos-makelaardij.nl
Verkocht

Hermesweg 2 B5 Baarn

Omschrijving

Te koop: Bedrijfspand met 2 parkeerplaatsen

Op bedrijventerrein de Noordschil in Baarn, in de nabijheid van de af-/oprit rijksweg A1 (Amersfoort/ Amsterdam) komt in een recent nieuw gerealiseerd bedrijfsverzamelcomplex (bouwjaar 2021) beschikbaar:
een bedrijfspand met een Totaal Bruto Vloer Oppervlak (BVO) van ca. 172 m² verdeelt over begane grond ca. 72 m², entresolvloer ca. 32 m² en 1e verdieping ca. 68 m².

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, toegang naar bedrijfsruimte: bedrijfshal van ca. 65 m² voorzien van een entresolvloer van ca. 6m¹ x 6m¹ (vrije hoogte onder de entresolvloer ca. 2,6 m¹), vrije hoogte in de bedrijfshal (zonder entresolvloer) ca. 4,75 m¹, toilet, elektrisch bedienbare overheaddeur (afmeting: ca. 4 m¹ x 4 m¹) met daglicht panelen, verlichting en diverse wandcontactdozen. Trap naar 1e verdieping.
1e verdieping:
Overloop voorzien van lichtkoepel met dak-toetreding, toilet, toegang naar kantoorruimte: aansluiting t.b.v. pantry, 2 verwarming-/koelingswandelementen met afstandsbediening en een lichtkoepel, waardoor er extra daglicht binnentreed. Het object is v.v. 12 zonnepanelen.

BIJZONDERHEDEN
Aanvaarding: In overleg
Energielabel: is recent aangevraagd. Wordt nog aangeleverd
Glasvezelaansluiting : Aanwezig. Abonnement nog af te sluiten
Elektra en water: Via tussenmeters
Bijdrage VVE: € 125,00 per maand (prijspeil: 2022)

– Camerabewaking op alle hoeken van het bedrijfsverzamelcomplex (totaal: 8 stuks)
– Jaarlijkse keuring van de overheaddeuren
– Opstalverzekering (gedeeltelijk)

Bestemmingsplan
Het bedrijfspand valt onder bestemmingsplan de “Noordschil bedrijventerrein” met als bestemming bedrijventerrein, functieaanduiding tot en met categorie 3.2.
De VVE heeft bepaald dat autobedrijven niet zijn toegestaan in dit bedrijfsverzamelcomplex.
Gunning van de eigenaar voorbehouden

TOELICHTING:
Omzetbelasting.
De levering vindt plaats binnen 2 jaar na de eerste ingebruikname van de onroerende zaak. Daardoor is de koopsom van rechtswege belast met omzetblasting.

Samenloopvrijstelling.
Als er omzetbelasting berekend wordt bij een transactie, hoeft er niet altijd overdrachtsbelasting te worden afgedragen. Dit noemt men de ‘samenloopvrijstelling’.

Let op: Deze vrijstelling geldt echter niet altijd. Zo geldt deze vrijstelling bijvoorbeeld niet als de afnemer van het pand recht heeft op teruggaaf van (een gedeelte van) de berekende omzetbelasting, waarbij het pand ook al in gebruik is genomen. In zo’n geval zal er dus ook overdrachtsbelasting berekend moeten worden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
68 m²
Bedrijfshal oppervlakte
172 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Baarn H 3244
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BAA01-H-3244
Bekijk alle kenmerken